gumiman
Típus
Évszak
Márka
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Keresés

EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ VREDESTEIN DIZÁJN

Az autógyártók és a többi Vredestein partner, például a Hamann és a Carlsson immár az általuk választott márkaemblémát vulkanizáltathatják a gumiabroncsok oldalára például az Ultrac Vorti Ultrac Vorti R típusnál. Ez az új lehetőség Giugiaro, a legendás tervező-kiválóság elgondolásaira építve egy teljesen új irányba alakítja a Premium Styling by Vredestein koncepciót.

A Premium Styling by Vredestein filozófia lényegét az eredetiség, jellegzetesség és egyediség jelenti. Ezt világosan tükrözi az autóabroncsok megjelenése, amelyet az olasz Giugiaro stúdióval együttműködve hoztak létre. A Vredestein tetszetős külsejű gumiabroncsait úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb vezetési teljesítményt garantálják a gépkocsik számára.

Egy olyan iparágban, ahol a tömeggyártás a jellemző, a Vredestein úgy különbözteti meg magát, hogy partnerei számára lehetővé teszi a prémium kategória személyesebbé tételét. Ennek legjobb példája, hogy a gumiabroncsok oldalfalaira feltehetik márkájuk emblémáját. Az ilyen fokú testreszabás finoman és ízlésesen tükrözi a Vredestein elkötelezettségét a tökéletesség mellett.

A Hamann-Motorsport genfi bemutatója
A testreszabás eme egyedülálló formája a 2013-as genfi autószalonon fog bemutatkozni, ahol a Hamann BMW M5 és M6 gépkocsijai vonják magukra a figyelmet az új,
Hamann márkaemblémával ellátott Vredestein Ultrac Vorti R gumiabroncsokkal. Ezeket a gumiabroncsokat a Hamann kérésére fejlesztették ki a rendkívül erős, nagyon gyors M5 és    M6 gépkocsikhoz, így a Vredestein műszaki tudását is megmutathatja.




Végtelen lehetőségek
Jelenlegi partnereivel való együttműködésen kívül a Vredestein példa nélkül álló lehetőséget lát az autógyártók számára a promóciós típusok együttes piacra való bevezetésében. Jó példa erre a Fiat nemrégiben kezdett partnersége a Gucci divatmárkával, ami olyan részletekben jelenik meg, mint a különleges emblémák, utastéri díszítések, valamint a lecsupaszított könnyűfém felni, amely a gépkocsiknak kifejezetten egyedi jelleget ad. A Vredesteinnek köszönhetően a Gucci embléma immár a gumiabroncsok oldalfalát is díszítheti.

Premium Styling by Vredestein
A Premium Styling by Vredestein koncepcióval a Vredestein a kifejezetten nagy teljesítményű gumiabroncsokra koncentrál a felsőkategóriás gépkocsi-osztályban. A dizájnt Giugiaro készíti, a kiváló minőségű technológiát pedig a Vredestein mérnökei biztosítják. A Vredestein partnersége számos autótuningcéggel – jelenleg például a Carlsson, Hamann-Motorsport, Lumma Design, Gemballa és HRE vállalattal – a program fontos részét képezi. Ezek a partnerek Vredestein gumiabroncsokat szerelnek fel BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover, Ferrari, Jaguar és Aston Martin gépkocsikra.





Áraink bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót.