gumiman
Típus
Évszak
Márka
Szélesség
Profilarány
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Keresés

A LEGMAGASABB ÉRTÉKELÉST KAPTA A BRIDGESTONE ÚJ TURANZA T001 TÚRAABRONCSA

A Bridgestone új prémium túraabroncsa, a Turanza T001 nyerte el a legmagasabb, „ajánlott” értékelést a rangos német ADAC autóklub tesztjén.

A Bridgestone új, vezető túraabroncsának első sajtótesztjén az ADAC kiemeli a Turanza T001 (205/55 R16V méret) minden tekintetben jó eredményét, és jó osztályzatokat ad a száraz és nedves teljesítményre, az üzemanyag-fogyasztásra és a kopásellenállásra. Az „ajánlott” az ADAC legmagasabb értékelése a 2011-es új protokoll szerint, melyben ez helyettesíti a korábbi „nagyon ajánlott” értékelést.
Az ÖAMTC osztrák autóklub és a TCS svájci autóklub szintén „különösen ajánlott”-nak minősítette a Turanza T001-et.
A német Auto Zeitung magazin is felvette a nyári abroncsok tesztjébe a Turanza T001-et március 7-i számában. A tesztek során nyolc vezető abroncsmárkát hasonlítottak össze (185/60 R15H méretben), melyen az Auto Zeitung is „különösen ajánlott”-nak értékelte a Turanza T001-et. „Nagyon jó kezdet ez a Turanza T001-nek, meggyőző jó nedves és nagyon jó száraz teljesítménye”.
„Az új Turanza T001 két rangos abroncsteszten vett részt és máris két legmagasabb értékelést kapott!” – nyilatkozta Tomio Fukuzumi, Director Consumer Products, Bridgestone Europe. – „A Turanza T001 a legfontosabb túraabroncsunk gyári szereléshez és alkatrészként az elkövetkező években.”
A Bridgestone hivatalosan március 6-án, a 82. Genfi Autószalonon mutatja be a Turanza T001-et Európában. Korszerű mintázatával és anyagtechnológiájával az abroncs megfelel a biztonság és teljesítményhatékonyság új igényeinek, ráadásul a legjobb túraabroncsok kényelmét nyújtja. A Bridgestone szabadalmazott NanoPro-Tech™ gumikeverékével készült Turanza T001 az alacsony gördülési ellenállás és a magas nedves teljesítmény tökéletes egyensúlyát valósítja meg.



Áraink bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os Általános Forgalmi Adót.